Snyggt med bambumöbler

Kanske det är så att du har planer på att skaffa nya utemöbler? Då kan ett bra alternativ vara just bambumöbler. Du kan till exempel satsa på Tine K bambu möbler. Det då de har ett brett utbud av just detta! Hos Tine K Home Sverige kan du hitta en hel del möbler i bambu, samt att de även har annan snygg inredning.

En stor fördel med möbler i bambu, det är att du dels kan ha dem ute, som snygga trädgårdsmöbler, dels även ha dem inne, som en del av din heminredning. Det finns inga rätt eller fel, utan du kan ställa dina bambumöbler där de passar bäst.

Satsa på trädgårdsmöbler i bambu

Om du ska ha nya utemöbler, så kan du med fördel välja Tine K bambu möbler. Hos dem finns det bland annat supersnygga bambusoffor, men även fåtöljer i bambu. Det finns att köpa som lounge grupp så väl som du kan köpa dem separat och kombinera dem som du vill. Du kan med fördel även satsa på en så kallad dagbädd i bambu, att ha som solsäng på altanen! Sedan finns det även smarta solsängar i bambu, som går att fälla upp vid huvudändan.

Bambu är ett tåligt material, så det klarar av att stå ute. Men det kan vara bra ändå att låta dem stå något skyddat. När de utsätts för väder, vind, regn, så får de en patina. Det händer även att det kan uppstå mögel på ytan. Men det är ingen fara, utan det kan du lätt få bort. Spola bara av dina möbler, tvätta av dem med en mild rengöring samt olja in dem igen! Det med en speciell bambuolja.

Snygga bambumöbler som en del av heminredningen

Tine K bambu möbler kan du även välja att ha inne, om du vill det. Just att inreda hemmet med naturliga material, det har kommit att bli väldigt populärt. Inte minst sedan man börjat tala om miljön och klimatet. Tine K bambu möbler är ett klimatsmart och miljövänligt val! Idag finns det ju även annan inredning i bambu. Bland annat finns det snygga lampor i detta material så väl som det finns prydnadsföremål, rumsavdelare, dekorationsstegar och mycket mer.

Du kan med fördel välja att ha snygga matstolar i bambu samt ett snyggt bord. Du kan även satsa på en snygg bänk eller pall i bambu. Även fina hyllor och annat finns. Kolla gärna in Tine K bambu möbler!

Inredning och bambumöbler hos Tine K Home

De som står bakom Tine K Home, det är Tine Kjeldsen och hennes man Jacob Fossum. De startade upp företaget 1999 i Danmark. Hos dem hittar du dels Tine K bambu möbler men även en hel del annat! Bland annat har de inredning i form av mattor, handdukar, kuddar, krukor, ljus, vaser och en massa mer. De har även möbler i annat material än bambu.

Så vill du satsa på Tine K bambu möbler eller annan snygg inredning, så har Tine K Home ett riktigt bra sortiment att välja från!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.