Ta hand om ditt hår på allra bästa sätt

kerastase

Ett märke som de allra flesta frisörer älskar, det är Kérastase. Varumärket i sig, det är en prisvärd lyx som ger dig fantastiska resultat. Det är faktiskt precis vad du får med, om du väljer att använda dig av produkter från Kerastase. Om du är intresserad av att handla olika produkter av detta märke, besök då https://www.hair247.se/shop/kerastase-425s1.html. Inom Kérastase finns det olika serum, schampon, balsam, värmeskydd samt även produkter som ska motverka håravfall.

För att du ska hitta rätt typ av produkt för dig, så kan det vara bra att ha koll på vad för slags hårtyp du har. Om det är så att du har torrt hår, fett hår, mjäll eller andra problem. Det finns smarta hårtest att göra på nätet eller så kan du rådfråga din frisör.

kerastase

Serum från Kérastase

Något som Kérastase är mycket kända för, det är sina olika serum. Ett bra alternativ för dig med torrt hår, det är Nutritive 8H Magic Night Serum. Detta serum är som ett mirakel för torrt hår och har vårdande egenskaper som räcker upp till 8 timmar. Du som drabbats av håravfall, för dig kan det passa bra att testa Genesis Serum Anti-Chute Fortifiant Scalp Serum. Den ska appliceras i hårbotten.

Kérastase schampo och balsam

Något alla bör ha hemma, det är ett bra schampo och ett bra balsam. Det är just vad du får om du väljer att köpa Kérastases schampo och balsam. Det kan vara smart att köpa och använda dig av en serie som passar ihop. Ofta är det ju så att om du har torrt hår, ja då är det bra att ha både schampo och balsam mot torrt hår.

Inpackning från Kérastase

Något som alla typer av hår mår bra av, det är att då och då få en bra inpackning. Det finns idag en massa olika sorters inpackningar från Kérastase. Det finns för alla hårtyper, så välj den som är för just din hårtyp.

Unna dig professionell hårvård

Ditt hår utsätts varje dag för en mängd påfrestningar. Det är därmed bra att se till att ta hand om det på alla sätt du kan. Genom att du ser till att satsa på rätt sorts produkter, så kan ditt hår bli livfullt och glansigt och må bra! Om du vill unna dig en professionell hårvård, då ska du definitivt välja Kérastase. Detta märke skapades 1964 i Frankrike, av François Dalle. Det spred sig sedan vidare ut i Europa, vidare till Japan och USA.

Inom Kérastase kan du hitta en mängd bra produkter. Bland annat sådant som motverkar mjäll, som har en antifriss-effekt, motverkar håravfall, ger dig näring eller volym. Inom Kérastase har du schampo, balsam, hårmask, oljor, serum, sprayer, primers mot värme, mousse, ge och en massa mer. Dessutom har de en mängd olika kollektioner att välja på.

Se till att ta reda på vad det är för hårtyp du har, om det är fett hår, torrt hår, normalt hår eller så. Det för att sedan kunna hitta rätt hårvård för dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.